aszaló, aszalógépek - gyümölcsaszalók forgalmazása

Vásárlási feltételek, szállítás, garancia.

Adatkezelés

 

Az Euro Swing kft. a vásárlók adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja az ide vonatkozó törvények betartásával, és azt harmadik személynek semilyen körülmények között nem adja ki.
A hírlevél feliratkozás során megadott adatokat a bizalmasan kezeli, leiratkozás lehetősége minden kiküldött hírlevél alján biztosított, továbbá kérhető a megadott elérhetőségek valamelyikén. Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban az info@palinkafozo-gep.hu e-mail címen.

 

 

Vásárlás - szállítás

 

A kiválasztott áru mellett feltüntetett ár a bruttó vételár, amely nem tartalmazza a szállítási költséget. 80.000Ft felett ingyenes szállítás maximum 40 kg-ig, fölötte egyedi megállapodás szerint.

A megrendelt árut e-mailben, vagy telefonon visszaigazoljuk. A termékek azonnal, raktárról szállíthatók, azonban időszakos készlethiány előfordulhat ilyenkora a megrendelt termék szállítási határidejéről a rendelést követően írásban tájékoztatjuk.

 

 

Visszaküldés

 

A hatályos Magyar Törvények szerint a Vásárló vásárlási szándékától 8 napon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségek a Vásárlót terhelik. A termék bontatlan, eredeti állapotában való visszaérkezése után 30 napon belül visszaszolgáltatjuk ellenértékét. ( utánvétel feladott csomagot nem veszünk át)

 

Garancia

 

Termékeinkre 3 éves garanciát vállalunk.